FOLYAMATOS TAGFELVÉTEL 5 ÉVES KORTÓL!

Edzések szeptember 4-től a szokott helyszínen.

Bővebben »
Mikulás Kupa, Cegléd - Nemzetközi kumite verseny

2018. december 10.

Mikulás Kupa, Cegléd - Nemzetközi kumite verseny

Sikerrel zárult idei utolsó versenyünk, a Mikulás Kupa, hiszen mind a 11 versenyzőnk helyezett lett! Ismét elmondható, hogy magabiztosan küzdöttek versenyzőink, hiszen a küzdelmeik döntő ...

Bővebben »
IV. ENSI Kupa, Érd - Nemzetközi kumite verseny

2018. február 26.

IV. ENSI Kupa, Érd - Nemzetközi kumite verseny

6 ország közel 250 versenyzőjével került megrendezésre az utánpótlás és felnőtt kumite verseny, amin a betegségek miatt végül 9 versenyzővel és 1 bíróval vettünk részt. A ...

Bővebben »
1%

2018. február 24.

1%

Kérjük, segítse munkánkat SZJA 1%-ának felajánlásával! Adószámunk: 18551006-1-09 Így rendelkezhet 1%-áról 2018. május 22-ig: - a személyi jövedelemadó-bevallás részeként ...

Bővebben »
20 ÉV - 20年

2017. március 14.

20 ÉV - 20年

1997. március 14. - húsz éve, ezen a napon alakult meg a KIYOSUMI Dojo, amely azóta is töretlenül halad az úton, amelyen akkor elindult - a Tradicionális Kyokushin Karate útján. Azóta sok ...

Bővebben »
Közlemény a 2019. évben átutalt SZJA 1% felhasználásáról

Köszönjük, hogy SZJA 1%-ának felajánlásával segítette munkánkat!

Gyermekem 8,5 éves, 1 éve kezdett járni. Elsősorban a mozgáskoordináció fejlesztése volt a célunk, ezen túl szerettünk volna olyan sportágat választani, ami nem csak a fizikai erőnlétét fejleszti, hanem oktató-nevelő céllal magabiztosabbá, határozottabbá, céltudatosabbá is teszi. Mindemellett fontos volt, hogy tartozzon egy olyan közösséghez, ahol jól érzi magát. Eleinte tartottunk attól, hogy a karatéban megkövetelt fegyelem és „szigor” talán nem lesz kezelhető a gyerek számára. Az edzések hatására a mozgáskoordinációs problémái hihetetlen módon és gyorsasággal fejlődnek. Magatartásában is nagyon pozitív a változás ilyen rövid idő alatt is, határozottabb, magabiztosabb lett, bátrabban kiáll önmagáért és barátaiért egyaránt. Mi csak pozitív véleménnyel tudunk nyilatkozni a Dojó-ban folyó munkáról.

Seprényi Erika

Fiam 13 éves, 4 éve kezdett karatézni. Nagyon hasznos sport és nagyon magas színvonalú, hagyománytisztelő oktatás folyik a Dojó-ban. Minden izmot átmozgat és erősít a karate, nagyon hasznos a növekedésben lévő gyermekek számára. Fontos a gerinckörüli izmok erősítése, az izületek védelmére az izomzat fejlesztése ebben az életkorban is. Fegyelmet, kitartást, relaxációs technikát, stresszoldást tanulnak a gyerekek. A test fejlesztése mellett a lélek erősítésére is hangsúlyt fektet a Dojó. Nagy előnye a Dojó-nak, hogy nem verseny- és nem eredmény centrikus, a test és lélek fejlesztése a fő cél és nem tűri az agressziót. A magam részéről látni sem bírom a küzdősportokat, ennek ellenére én is elkezdtem karatézni és saját magamon tapasztalom e mozgásforma hasznát.

Dr. Káposzta Rita

gyermekgyógyász, reumatológus, endokrinológus
DEKK Gyermekgyógyászati Intézet

...én ajánlom a lányoknak is a Kyokushin Karatét, hiszen sokszor mondják, hogy a mai világban jó, hogyha egy lány meg tudja védeni magát. Végül is az én anyukám is ezért fogadta el, bár eleinte ő is inkább más felé akart engem terelni. Azt szerette volna, hogy valami lányosabb sportot válasszak, de nekem ez így nagyon megtetszett, és már az elejétől fogva jól is éreztem magamat, így itt maradtam. A sérülésektől sose féltem, mert az elején, amikor még kezdők voltunk, óvatosabban bántak velünk és fokozatosan erősödtünk bele az egész rendszerbe. Mindegy, hogy fiú vagy lány valaki, így egyre jobban hozzászokik fizikálisan-mentálisan is.

Kriszti

20 éves, 5 éve karatézik

Gyermekem 9 éves, 4-5 éve kezdett karatézni. Ez a sportág tetszett neki a legjobban, mind szellemiségében, mind pedig a testedzés formájában. Az oktatás színvonala a lehető legjobb, ezért jár ide a gyerekem, mert mint magamnak, neki is a legjobbat szeretném. Büszkén mondom el, ha kérdezik, mit sportol és hogy ki az edzője.

Magyar János

igazgató
SZÖVÁLL KV.

11 éves fiam 4 éve karatézik. Nagyon hasznos sportnak tartom, mind erőnléti, mind állóképességi szempontból. Fiamnak önbizalmat és önfegyelmet adott. Rendszert visz a diákok életébe, ezáltal a tanulás is jobban megy és a szabadidő is nagyobb becsben van tartva. Ezen kívül a karate egy csoporthoz, baráti körhöz köti, amely az évek során kialakult. Az oktatás színvonalát a legjobbnak tartom. Számomra Shihan személye a biztosíték, hogy jó kezekben van a fiam. A Dojó-ban tanuló karatékák, főleg az idősebbek és magasabb övfokozatúak, példával szolgálnak, hogy kitartó, kemény munkával milyen szintre lehet eljutni az évek során.

Pongor András

tanár, igazgatóhelyettes
Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola

Fiam fél éve jár karatézni, előtte többféle sportot kipróbált már, egyéni és csapat sportokat is, de egyik sem ragadta meg igazán. Kíváncsi lett a küzdősportokra. Hosszas keresgélés után találtuk meg ezt a Dojó-t és úgy látom, nagyon jól érzi itt magát. Néhány edzés után érezhetően nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. Erősödött az önbizalma és az alakja is sokat változott. Mindezt a pozitív változást folyamatosan érzékelem. (Egy ingadozó hangulatú kamasz anyukájaként nem tudok elég hálás lenni mindezért )

egy 15 éves fiú anyukája

Gyerekkorom óta érdekelnek a küzdősportok, de sajnos nem volt lehetőségem, hogy kipróbáljam őket. Egyszer azonban barátaimat elkísértem Karate edzésre. Nagyon megtetszett a hely és a többi karatéka mentalitása. Ugyanis attól féltem, hogy felnőtt lévén már nem sok esélyem van ennek a Harcművészetnek az elsajátítására és esetleg lenéznek, mert felnőttként nem tudom azokat, amiket a kicsik. De szerencsére nem így történt, talán ezért is maradtam itt.

Név nélkül

Események

Tanulj Debrecen EGYETLEN 5. danos Kyokushin Karate mesterétől - MOST extra kedvezménnyel!

2014. február 14.

Tanulj Debrecen EGYETLEN 5. danos Kyokushin Karate mesterétől - MOST extra kedvezménnyel!

Dojónk új helyre költözött! Remek parkolási lehetőséggel, rendkívül jól felszerelt teremmel, kulturált, szép környezettel és egy nagyszerű nyitási akcióval várunk Debrecenben, a Füredi út 76. alatt (Kyokushin Karate Dojó, bejárat a főépület portáján keresztül).

Nyitási, “kedvcsináló” akciónk keretén belül március 31-ig nem csak 3 ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítunk Neked, de 30% kedvezményt is az edzésdíjból!

Fontos tudnod, hogy a Kyokushin Karatét soha nem késő vagy túl korai elkezdeni: ovis csoportunkba 5 éves kortól, felnőtt-senior csoportunkba idősebb korban is lehet jelentkezni. A Kyokushin Karate ráadásul nem csak abban segít, hogy tested látványosan és érezhetően megerősödjön, de sokkal energikusabb, magabiztosabb, kitartóbb is leszel.
Mindezek tetejébe Debrecenben kizárólag nálunk van lehetőséged arra, hogy egy 5. danos mestertől sajátítsd el a Kyokushin Karate alapjait!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Jelenlegi csoportjaink és edzéseink:

1. Felnőtt-senior karatékáink hetente három alkalommal, az esti órákban edzenek. (Hétfőn és szerdán 19:30-tól 21:00-ig, pénteken este 18:15-től 20:15-ig.)

2. Két gyermek csoportunkba az életkortól és fizikai adottságoktól függően kerülnek a gyerekek, 2. osztályos kortól kb. 16 éves korig. Mindkét csoport heti három edzésen vesz részt, a késő délutáni órákban. (Első csoport: hétfő, szerda, péntek 17-18-ig ; második csoport: hétfő, szerda 18:15 - 19:15, péntek 18:15 - 20:15.)

3. Speciális ovis-elsős csoportunkba 5 éves kortól várjuk a gyerekeket, edzéseink kedden és csütörtökön 17:00-18:00-ig tartanak.

4. A szülői csoport lényege, hogy a két gyermek, ill. az ovis-elsős csoport edzései alatt az anyukák és apukák is átmozgathatják magukat.

5. Önvédelmi és kondicionáló edzéseink kedden és csütörtökön 19:45-től 21:00 óráig tartanak.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Három új, induló csoportunk edzései reggeli és délelőtti időpontokban lesznek megtartva. A reggeli időpontokban egy dinamikusabb mellett egy kisebb intenzitású, idősebb korosztály számára is megfelelő csoport indul, utóbbiba akár nagyszülőket is várunk. Az edzéseket vezeti: Senpai Badarné Krista Andrea 2. dan.
A délelőtti időpontokban kis csoportos oktatás vagy egyéni képzés zajlik majd. Ezek az edzések lehetnek célirányosan önvédelmi jellegűek, erősítő jellegűek vagy tradicionális jellegűek is, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő edzéslehetőséget. Az edzéseket vezeti: Shihan Badar Attila 5. dan.

Új csoportjaink időpontját a jelentkezők igényei alapján igyekszünk majd meghatározni.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ha Te is magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb, sikeresebb akarsz lenni, és úgy döntesz, belevágsz egy új életmódba a Kyokushin Karate segítségével, jelentkezésedet a következő telefonszámokon várjuk:

Shihan Badar Attila 5. dan - 06 30 299 8357
Senpai Badarné Krista Andrea 2. dan - 06 30 903 4171

Kérdésed van? Nézz szét weboldalunkon, ahol minden edzésekkel kapcsolatos információt megtalálsz.

« Vissza az eseményekhez